sobota 7. októbra 2006

Žena tvojich snov


Keď jej mobil zazvoní o pol ôsmej ráno, znamená to, že buď niekto sa chce vyrozprávať, sa pomýlil, alebo jednoducho sa nutne potrebuje pomilovať. U niektorých ľudí však prvé dve možnosti neprichádzajú vôbec do úvahy.
Jedno zazvonenie. Druhé. V polovici tretieho...
Haló?---Čau, môžem?---Ahoj, môžeš.---Spíš?---Nie.---Chcem ťa.---Ja viem.---

Zoznám sa so ženou svojich snov. Ženou, ktorej lojalita k tvojim sexuálnym túžbam prežije hádam aj Matuzalema. Ženou, pred ktorou ťa tvoja matka vždy varovala a o ktorej tvoj otec vždy vedel, že si ťa nájde. Prečo? Pretože on mal pravdepodobne podobnú ženu. Žena tvojich snov nikdy nepovie nie. Zažiješ s ňou oveľa viac pohody a srandy, než kedykoľvek v budúcnosti, keď ťa prídu vyzdvihnúť starí kamoši, aby si s nimi išiel po futbale na pivo.

Žena tvojich snov vie, že tvoja vášeň sa začína už pri vchodových dverách. Niekedy sa ani nedostanete do spálne. Vie, že neodložíš osobné veci svojej manželky do vedľajšej izby a nezriedka ti dovolí, aby si si ju vzal priamo tam v obývačke, kde tie drobné predmety všade naokolo pripomínajú prítomnosť inej ženy. Žena tvojich snov vie, že nikdy nebude patriť medzi tvoje stále partnerky.

Všetko, čo od teba dostane, sú milé rečičky - vravíš jej, aká je drobnučká, hladká, že nemyslíš na nič iné, iba na to, aké je úžasné do nej vkĺzavať.

Nepýtaš sa, ako sa má, či je šťastná. Nepýtaš sa jej, či má dosť peňazí na tú krásnu krajkovú bielizeň, čo videla vo výklade a neponúkneš sa, že jej to sexi prádlo zaplatíš. Nikdy by si sa k takému niečomu neznížil. To by predsa vyzeralo, že jej platíš za poskytnuté služby a ona by to naozaj tak aj brala. Žena tvojich snov nie je prostitútka. Má svoje city. To, čo robí, je rovnako o jej vášni ako aj o tvojej.

Tak či onak - stojí pred vchodovými dverami. V tesnom tričku, bez podprsenky, v džínsoch a bez nohavičiek. Vždy myslíš na to, že so ženou tvojich snov začneš pomaly, ale v momente, keď stojí vo dverách, všetky predsavzatia vyfučia hore komínom a ty z nej začneš horúčkovito strhávať odev ako baliaci papier z vianočného darčeka. Ty sám nie si nijako slávnostne oblečený. Načo aj? Nemusíš na ňu robiť dojem, patrí ti už roky. Pravdu povediac - nebola to práve žena tvojich snov, kto ťa upozornila, že máš trochu chladnú manželku? "Mňa nemusel nikdy žiaden muž prosiť o sex". šepkávala ti do ucha.

V lete za tebou prišla nespočetnekrát a nikdy - ani jediný raz - ti nepovedala: "Nevravela som ti to?". Ona taká jednoducho nie je.

Napriek tomu nikdy si jej neposlal pohľadnicu, nikdy si ju nevzal so sebou na večeru a nikdy si ju nepredstavil svojej rodine. Žena tvojich snov neznesie vetu: "Už musím ísť".

Na tom všetkom nezáleží, keď sa v predsieni sa očami vpíjaš do jej nahého tela. Náhle je tou najchutnejšou lahôdkou na banketovom stole. Nikdy sa od teba neodťahuje. Naopak - vždy ti vyjde v ústrety. Ak chceš začať večer tým, aby sa posadila na kuchynskú linku, nahá s prsiami vyzývavo vytrčenými dopredu a hlavou zaklonenou, nenamieta. Ak si ju cheš vziať odzadu, súhlasí. V sprche? Žiaden problém. Chceš jej priviazať ruky o čelo postele? Do toho. Postojačky? Stačí povedať.

Žena tvojich snov neverí všetkým tým klamstvám, ktoré vravíš vo chvíľach bezprostedne pred orgazmom. Vie, aký je rozdiel medzi milovníkom a milencom. Sníva o tom, že aspoň raz v živote sa ráno odlepí z plachty, aby si dala rýchlu sprchu, prv než sa zobudíš s erekciou. Občas by ti nechala na nočnom stolíku odkaz: "Mám ťa rada."

Toto je na žene tvojich snov najdôležitejšie: samostatne - bez toho, že by si ju o to požiadal - sa púšťa do všetkých maličkostí a popritom urobí absolútne všetko. Pýta si od teba za to niekedy odmenu? Žiada tvoju pozornosť, lásku, oddanosť? Nie. Žena tvojich snov vie, kde je jej miesto, chápe svoje postavenie a sníva o dni, keď jej zavoláš a požiadaš ju, aby zostala s tebou dlhšie ako iba dve hodiny; keď sa ju spýtaš, čo plánuje so zvyškom svojho života. Lenže ty, samozrejme nezavoláš. Muž nikdy neurobí zo ženy svojich snov svoju manželku. Nemôže, lebo žene jeho snov prináleží iná úloha ako jeho stálej partnerke a manželke. Jej to však nemôžeš vysvetľovať. Jazyk, ktorý používaš na uspokojenie žiadostivosti tela, sa zrazu zauzlí, keď sa pokúšaš o komunikáciu iného druhu.
A bude to tak vždy.

Vášeň prekĺzne pomedzi prsty ako voda. Tvoj život sa bude uberať svojim chodníčkom, oslabený o fyzický kontakt s ňou a ona pôjde ďalej, aby stretla nového muža a zažila s ním nové(?) veci. Už nebude ženou snov. Ani tvojich, ani nikoho iného.

Ale prídu noci - možno o pár rokov - keď sa v posteli odvrátiš od svojej manželky a zahľadíš sa na digitálny budík na nočnom stolíku. Budeš vedieť, že je tam niekde a že hľadí na podobný budík, mysliac na to isté. Lenže - nezavoláš jej. A muž v jej posteli nebude vôbec tušiť, aký osobitný význam má táto hodina pre jeho milenku - že jej pripomína všetky tie chvíle, keď sa vkrádala k tebe a dovolila ti, aby si s ňou robil, čo sa ti zachce. V kuchyni, s hlavou zaklonenou, prsiami vyzývavo vytrčenými dopredu a tvojimi rukami na všetkých príjemných miestach.

Tvoje tajomstvo je dobre strážené. Nič nemôže vstúpiť medzi vás a tieto spomienky. Nijaká žena už pre teba nebude tak skákať ako práve ona.
Lenže ty si ju preskočil.

Čo iné ti zostalo???

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára